De skyline van Amsterdam krijgt er 2 fantastische torens bij, Y-Towers!
Het vier sterren congres hotel van Maritim Hotel wordt één van de grootste van Europa met 580 hotelkamers en een hoogte van 110 meter. Naast het congreshotel komt een 100 meter hoge woontoren, waarvan de eerste 10 verdiepingen gereserveerd zijn voor extended stay appartementen( langdurig hotelverblijf) en 230 woningen. De 2 torens worden verbonden door een transparante plint waarin straks kantoren, bars, restaurants, een luxe wellness-, spa en fitnessruimten, een congrescentrum waar ruim 4000 mensen in terecht kunnen, worden ondergebracht. Bovendien komt er een parkeergarage, voor ruim 610 auto’s. Bovenop de plint is er straks een prachtige beschutte daktuin!
Voor deze fantastische torens realiseren wij alle werktuigbouwkundige installaties, waaronder de WKO installatie en de sanitaire, sprinkler en elektrotechnische installaties.
Het contract is nu ondertekend, we verheugen ons op de samenwerking en zullen alles in het werk stellen om alle werkzaamheden naar volle tevredenheid van de opdrachtgever uit te voeren!