Alhoewel wij ons al jaren inzetten voor diverse goede doelen, hebben wij inmiddels een vaste partner gevonden, namelijk de Giovanni van Bronckhorst Foundation!
S.V. Gio, het flagship project van de foundation, is een naschools sport- en onderwijstraject van 20 weken voor kinderen uit groep 7 en 8 met een leerachterstand. S.V. Gio is geen toverschool, maar het is wel een hartstikke leuk en een uniek leerconcept waar kinderen met hun eigen coach toekomstgericht werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en dus aan hun toekomst. Het doel is om deze kinderen een goede start in het voortgezet onderwijs te geven en hen te leren dat ze hun eigen koers kunnen bepalen. Kinderen worden zo kapitein op hun eigen schip!

Door onze “vriendschap” willen wij ons, samen met alle Roodenburg collega’s, inzetten om het doel van S.V Gio te behalen!
Wij nodigen de kinderen uit op spraakmakende projecten om ze te laten zien wat er na hun schoolperiode mogelijk is en ze enthousiast te maken voor de installatietechniek.
Wij staan achter S.V Gio en steunen deze kinderen waar mogelijk!