Toekomstgericht denken en handelen, onderhoud, inspectie en beheer, dat is Roodenburg Service!
Doordat steeds meer bedrijven van onze diensten gebruik maken, maakt onze Service afdeling een enorme groei door. Uiteraard zijn wij daar erg trots op en zetten we deze afdeling graag even in de spotlights.
Roodenburg is namelijk niet alleen betrokken en innovatief op het gebied van installatie oplossingen in nieuwbouw en renovatie, maar zeker ook op het gebied van service en onderhoud!
Onze serviceafdeling zet zich iedere dag vol toewijding in om preventief onderhoud en inspectie aan vele soorten technische installaties, binnen de utiliteitsbouw, uit te voeren. Aandacht voor maatwerk en innovatie, op gebieden als energieoptimalisatie en klimaatcomfort, staan bij ons hoog op de agenda! Binnen- en buitendienst werken nauw samen om van dichtbij en op afstand zorg te dragen voor goedwerkende technische installaties zodat wij voor u een optimaal resultaat kunnen behalen. Wij hebben onderhoudscontracten in diverse vormen, van energieprestatiecontracten tot meerjaren en prestatiegerichte onderhoudscontracten. Daarnaast hebben we een eigen storingsafdeling die 24/7 operationeel is!