Opdrachtgever:
J.P.van Eesteren
Looptijd:
2012-Mei 2014
Oppervlakte:
13.776 m2
I
nstallaties:
W, S, E, WKO en sprinkler installatie

OVG Real Estate heeft in mei 2014 het nieuwe Europese hoofdkantoor en onderzoekscentrum Avery Dennison in Oegstgeest opgeleverd. Roodenburg was verantwoordelijk voor het gehele Design and Build van alle technische installaties voor dit prestigieuze project.

Het gebouw is onderdeel van het Bio Science park en is BREEAM Very Good gecertificeerd. Deze nieuwe huisvesting voor Avery Dennison is voorzien van een grote oppervlakte laboratorium functie en een innovatie centrum. Het 6 verdiepingen tellende kantoorgebouw,
13.766 m2 groot, biedt plaats aan ca. 450 medewerkers.

 

“Gezien de geleverde kwaliteit in combinatie met de snelheid waarmee het project is gerealiseerd en de klantgerichte aanpak tijdens de voorbereiding en de uitvoering, achten wij Roodenburg uitstekend in staat om projecten van deze omvang binnen het gestelde budget en binnen de uitvoeringstermijn te realiseren.
Binnen het bouwproces is tevens met BREEAM certificeringsmethode gewerkt.
De kwaliteit van zowel de voorbereiding alsmede de uitvoering van de werkzaamheden voldoen in ruime mate aan onze verwachtingen en de wettelijke normen. De communicatie en samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren.”

J.P. van Eesteren B.V.