Opdrachtgever:
Heembouw

Looptijd:
April 2017-September 2017
Oppervlakte:
3.000 m2

Installaties:
WKO en W installaties

Het hoofdkantoor van Heembouw heeft, met de doelstelling een energielabel en comfortklasse A, een paar maanden in teken van verbouwing en verduurzaming gestaan.
Onze opdracht voor dit project was het realiseren van een WKO installatie en klimaatplafonds. Uiteraard met alle bijbehorende werktuigbouwkundige installaties. De werkzaamheden hebben we verricht terwijl het pand in gebruik is gebleven, daarbij zorgdragend voor minimale overlast voor de werknemers van het hoofdkantoor. 
Na oplevering kan trots worden medegedeeld dat de beoogde doelstelling daadwerkelijk is behaald!

Historie: Nieuwsbericht 30 mei 2017

Eind maart is gestart met de modernisering en verbouwing van het hoofdkantoor van Heembouw in Roelofarendsveen. Er wordt een innovatieve werkomgeving gerealiseerd. Wij zullen zorg dragen voor de levering en plaatsing van de WKO installatie en de klimaatplafonds. De klimaatplafonds zorgen voor een natuurlijke verspreiding van warme en koude lucht. Mede door deze aanpassingen zal na de renovatie het pand een energielabel A en een comfortklasse A verkrijgen.

Historie updates

3 Juli 2017

De werkzaamheden voor dit project zijn inmiddels in volle gang!
De boring van de koude bron is van start gegaan en de leidingen voor de klimaatplafonds op de begane grond zijn gemonteerd.

19 September 2017

De laatste fase is aangebroken! De klimaatplafonds van de begane grond, eerste en tweede verdieping zijn gereed. De WKO installatie wordt deze week getest en in bedrijf gesteld.
In de week van 25 September worden de bronpompen geplaatst en wordt het hoofdkantoor van Heembouw binnen een half jaar na de start opgeleverd!