Opdrachtgever:
Breevast
Looptijd:
Februari 2015-Mei 2015
Oppervlakte:
2.000 m2
Installaties:
W, S, E installatie

We Work in Amsterdam huurt een pand van vastgoedbelegger en ontwikkelaar Breevast. Het pand is 2.000 m2 en is gevestigd aan de Weteringschans 165. Om deze verhuur mogelijk te maken heeft Roodenburg zowel de werktuigkundige als de elektrotechnische installaties in opdracht van Breevast aangepast. WeWork is een van oorsprong Amerikaanse aanbieder van flexibele en gedeelde kantoorruimtes. Het bedrijf heeft 30 Amerikaanse vestigingen en opende afgelopen najaar zijn eerste Europese vestiging in Londen.
De locatie aan de Weteringschans is de eerste vestiging in continentaal Europa. De gemeenschappelijke sfeer is de belangrijkste kracht van het concept. Om deze sfeer te creƫren is gekozen voor een strak ontwerp met de installaties in het zicht. Buiten de inspirerende uitstraling biedt Wework zijn leden goede voorzieningen aan.
Aanvullend op kantoorruimte, hebben WeWork-leden toegang tot aanvullende voorzieningen zoals goede koffie, snel internet, printfaciliteiten en diverse overlegplekken. Allemaal zaken waarmee rekening gehouden is, bij het ontwerp en aanleg van de installaties.